Web oldal készítés - ML Art Consulting Webdesign - www.mlart.hu
Webes fejlesztés
Programozás
 

 

2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dalmata Találkozó Délegyháza 2009.09.05-06.

 

2009. Szeptember 5-6-án megrendezésre került az elsõ Dalmata Találkozó Délegyházán. Azért ezt a helyet választottuk, mivel érkeztek dalmatás gazdik az ország minden pontjáról, ezért igyekeztünk olyan helyet választani, ami mindenki számára megközelíthetõ és elérhetõ távolságon belül van. Továbbá az is fontos szempont volt, hogy mindenképp vízparthoz közeli helyet válasszunk, hiszen a dalmaták nagyon kedvelt szórakozása a csapatban történõ önfeledt rohangálás a sekély vízben. Ezt a lehengerlõ látványt semmiképp sem akartuk kihagyni!

A kemping nagyon békés, nyugodt volt és ami a kutyák szempontjából nagyon fontos, minden tekintetben biztonságos. Ideális hely az efféle rendezvényekre. Az idõjárás csak részben kedvezett nekünk, igazi kiránduló, szép napos idõnk volt, bár a hõmérséklet nem engedte meg, hogy közösen fürdõzzünk pöttyös barátainkkal sajnos.

Igyekeztünk ezt a hétvégét minél tartalmasabban eltölteni, étvágyunkat bográcsban fõtt pörkölttel, szomjunkat pedig olykor-olykor a saját termésĂ», hazai, házi pálinkával oltottuk. Sokat beszélgettünk a dalmatákról, gondozásukról, nevelésükrõl, speciális igényeikrõl, tenyésztési kérdésekrõl, illetve saját dalmatás sztorikkal fokoztuk a jó hangulatot.

A dalmaták természetesen önfeledten játszottak, rohangáltak egész nap, nagyokat fürödtek, úsztak és még egy kis agility gyakorlásra is volt lehetõségük. Estére természetesen minden pöttyös (és nem pöttyös) egészségesen kifáradt és minden kutyus a saját gazdijával egy ágyban pihenhetett.

A dalmatás találkozón összesen 12 dalmata és 4 egyéb fajtájú, nevezetesen egy vizsla, egy dobermann és két westie vett részt. Reméljük, hogy jövõre is sikerül megszervezni hasonló találkozót és azt is nagyon reméljük, hogy ez hagyománnyá fog válni! Bízunk benne, hogy legközelebb még több pöttyöst láthatunk majd együtt!

Akinek addig is bármilyen ötlete, elgondolása van a dalmatás találkozóval kapcsolatosan, hely, idõpont, programok, stb. terén, az ötleteket nagyon szívesen várom én, illetve Kardos Anikóhoz is lehet jelezni (Espada Familia kennel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2021. augusztus 4. szerda -   Domonkos, Dominika napja van - holnap Krisztina napja lesz.